Geruchten van de dag

Timothy Collard
Timothy Collard
| 51 reacties
Geruchten van de dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Internazionale wil zich graag versterken met Radja Nainggolan. De vraagprijs is voorlopig wel nog een struikelblok. HIER lees je er meer over.

Gisteren raakte bekend dat Benjamin Mokulu zijn contract eenzijdig verbrak bij Lokeren. De aanvaller lijkt op weg naar Roemenië. Hij kan er terecht bij voormalig Standard-coach Mircea Rednic. Lees HIER het volledige verhaal.

Tom Boere lijkt te azen op een uitleenbeurt. De jonge aanvaller van AA Gent wil aan spelen toekomen. Lees HIER het volledige artikel.

Ajax-spelmaker Christian Eriksen is grof wild op de transfermarkt. Ook AS Monaco zou nu interesse tonen in de Deense international. HIER kom je er meer over te weten.

Wanderson lijkt net als Hernan Losada te verhuizen van Beerschot naar Lierse. Lees HIER het volledige artikel.

FC Barcelona volgt de situatie van Juan Mata met argusogen. De middenvelder hoorde zelf nog niets van Chelsea, maar her en der wordt gefluisterd dat Jose Mourinho niet op de kleine Spanjaard rekent voor volgend seizoen.

Club Brugge laat Maxime Gunst vertrekken. De jongeling kan terecht in Nederland, waar hij gaat testen bij FC Eindhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties