Scheidsrechter Bultynck houdt het voor bekeken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Scheidsrechter Bultynck houdt het voor bekeken
Foto: © SC

Scheidsrechter Jean-Baptist Bultynck bergt zijn fluitje op 30 juni definitief op. Het vriendschappelijke duel tussen SVV Damme en Cercle Brugge wordt zijn laatste wedstrijd alvorens toe te treden tot het korps van de Centrale Scheidsrechterscommissie.

Bultynck floot nooit eerder een wedstrijd van Cercle Brugge, maar voor het afscheidsduel van de scheidsrechter maakte men voor één keer een uitzondering. “Het is zijn wens om één keer een match van Cercle te kunnen fluiten, als afsluiter van zijn carrière. Door zijn aansluiting bij groen-zwart kon dat nooit eerder”, aldus Peter Vanloo van de Vriendenkring Scheidsrechters van Brugge aan Het Nieuwsblad.

“Luc Matthys en Fernand Deramaut van de Provinciale Scheidsrechterscommissie gingen na contact direct akkoord. Zo fluit Bultynck op zondag 23 juni om 19 uur het vriendschappelijke duel tussen SVV Damme en Cercle Brugge. Een afvaardiging van de Vriendenkring Scheidsrechters van Brugge zal Bultynck een passend cadeau aanbieden na zijn afscheidsmatch”, aldus Vanloo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties