Interview "Situatie in Oostende gekalmeerd"

"Situatie in Oostende gekalmeerd"
Foto: © SC

Ook Oostende viel dit weekend op het feest van de Nationale Supporters Federatie in de prijzen als kampioen van de tweede klasse. We spraken met de voorzitter van de supportersfederatie van de kustploeg.

Aernout Van Lindt in Charleroi

Oostende zat de voorbije maand in het midden van de storm. Even leek de club te moeten gaan verhuizen naar Antwerpen, maar uiteindelijk ziet het er nu naar uit dat de kustploeg blijft waar ze is.

"Het vertrouwen in de voorzitter is enigszins geschaad door wat er gebeurd is. Toch denk ik dat de situatie nu wel weer gekalmeerd is in Oostende", aldus Patrick Carrewyn, de voorzitter van de supportersfederatie van Oostende. Toch hebben ook de supporters van KVO het plan opgevat om aandelen van hun club te kopen. "We proberen nu inderdaad aandelen te kopen. Luc Zeebroek (Kamagurka) is daar mee bezig en we steunen hem daarin."

"Mikken op play-off II"

De sportieve ambities van de nieuwkomer in de eerste klasse zijn niet te hoog. "We moeten mikken op play-off II. Hopelijk halen we dat. Het is zeer moeilijk om transfers binnen te halen, maar ik merk dat het overal kalm is op dit moment. Iedereen heeft een verlanglijstje, maar er komt weinig van."

Het halen van de Jupiler Pro League is voor KVO wel een goede zaak: "Er was wel even een hype van mensen die wel een keertje wouden gaan kijken. Op het einde van het seizoen waren er zelfs steeds meer mensen die ook op verplaatsing wilden gaan zien. We hadden niet verwacht zo snel kampioen te worden, maar in het kampioenenweekend viel alles op de juiste plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties