Ook Spanje en Portugal winnen op WK U20

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Ook Spanje en Portugal winnen op WK U20
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jong Spanje en Jong Portugal trokken vanavond aan het langste eind op het wereldkampioenschap U20. Eerder wonnen ook Frankrijk en Zuid-Korea al hun wedstrijd.

Vandaag is het wereldkampioenschap U20 op gang gefloten in Turkije. Eerder wonnen Frankrijk en Zuid-Korea hun wedstrijden. Die wedstrijdverslagen kan je HIER en HIER lezen.

Ook de jonge varianten van Spanje en Portugal hebben het WK alvast goed ingezet. Jong Spanje won met 1-4 van de Verenigde Staten. Na een uur spelen was de wedstrijd al gespeeld. Jesse Rodriguez (Real Madrid B) en Gerard Deulofeu (FC Barcelona B) scoorden elk twee doelpunten. Luis Gil kon een tiental minuten voor affluiten milderen voor Team USA. Door de overwinning gaat Spanje samen met Frankrijk aan de leiding in de groep.

Portugal versloeg de leeftijdsgenoten van Nigeria dan weer met 2-3. Vooral Bruma van Sporting Lissabon toonde zich belangrijk met twee doelpunten. Het andere Portugese doelpunt werd gescoord door Aladje. De doelpunten aan Afrikaanse zijde werden gescoord door Abdul Ajagun. In deze groep voeren Zuid-Korea en de Portugezen de ranglijst aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties