Van Geneugden: "Ik mik op een achtste plaats"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Van Geneugden: "Ik mik op een achtste plaats"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven staat aan de vooravond van het derde seizoen in de Jupiler Pro League. "Na dit seizoen moeten we misschien hoger durven mikken", aldus Ronny Van Geneugden.

Oud-Heverlee Leuven is op twee jaar tijd uitgegroeid tot een stabiele eersteklasser. Geen enkele tegenstander kijkt uit naar een tripje richting Den Dreef. De fusieclub strandde vorig seizoen slechts op een tiende stek, maar keek een lange tijd uit op een Europees ticket. Tegen KAA Gent eindigde het sprookje echter.

"Plaats nummer tien was vorig seizoen het hoogst haalbare", bekent Van Geneugden op Sporza. "Dit seizoen mag de lat iets hoger en mik ik op een achtste stek. Als die doelstelling bereikt wordt, kan de club eventueel eens kijken om door te groeien."

Ondertussen is Mohamed Messoudi de grootste naam die OHL komt vervoegen. Ook David Wyns en Tom Petterson zijn nieuwe gezichten. "Messoudi moet ervoor zorgen dat we meer op de helft van de tegenstander kunnen voetballen. Hij is balvast en kan uitstekend tussen de lijnen schuiven."

"Ik hoop dat mijn kern niet uitgedund wordt door transfers", gaat de 44-jarige Hasselnaar verder. "Vooral in het aanvallend compartiment verwacht ik nog beweging. "Sawaneh Ibou en Ogbu Chuka toonden zich de voorbije seizoenen en willen die prestaties graag verzilveren met een transfer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties