Ook Cercle wint galamatch niet

Timothy Collard
| 2 reacties

Ook Cercle Brugge is er zondag niet in geslaagd om zijn galamatch te winnen. Groen-zwart moest tegen OFI Kreta genoegen nemen met een gelijkspel.

Cercle had het betere van het spel in de openingsfase, maar Van Acker, Wils en Van Eenoo kwamen niet tot scoren. Na een drankpauze halfweg de eerste helft wisten de bezoekers wel te scoren. Tripotseris devieerde de bal in doel na een vrije trap.

De Vereniging was vastbesloten om de scheve situatie recht te trekken in de tweede helft en deed dat ook. Van Eenoo bracht Cercle na amper vijf minuten spelen langszij nadat hij een afvallende bal in één tijd op de slof nam. Geen van beide teams kon het laken naar zich toe trekken en zo eindigde de galamatch van de Bruggelingen op 1-1.