"Als ik morgen een akkoord vind met Partizan, vlieg ik naar Litouwen"

"Als ik morgen een akkoord vind met Partizan, vlieg ik naar Litouwen"
Foto: © SC

Luka Milivojevic komt dus al zeker naar Anderlecht, maar Herman Van Holsbeeck aast ook nog op een tweede Serviër: Aleksandar Mitrovic. De aanvaller heeft al aangegeven te willen komen, maar het dossier is iets moeilijker dan dat van Milivojevic. "Een moeilijk dossier", aldus de manager.

Kort geschetst de situatie: Anderlecht zit al ver in de onderhandelingen met Partizan Belgrado, maar er is één heikel punt. De Servische club speelt nog de voorrondes van de Champions League en wil daarbij graag nog kunnen rekenen op de diensten van hun sterke voorhoedespeler. Anderlecht wil daar in mee gaan, maar dan moeten er wel zware verzekeringen afgesloten worden in het geval de speler zich zou blesseren.

"Het dossier is verre van rond", gaf Herman Van Holsbeeck toe. "Maar als we hem kunnen halen, hebben we een serieuze vis beet. We willen zo snel mogelijk een akkoord bereiken, maar het is inderdaad schipperen tussen Partizan die hem nog wil houden in de groepsfases en wij die hem natuurlijk zo snel mogelijk willen."

"We kunnen daar natuurlijk een akkoord over vinden, maar dan moeten er inderdaad garanties komen. En de speler zelf is nog actief op het EK -19 in Litouwen. Maar als ik morgen een akkoord vind met de club vlieg ik naar ginder om met zijn manager en vader te gaan praten."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties