Club Brugge weet waarheen het vluchten mag boeken

Manuel Gonzalez
| 17 reacties

Een vliegtuig naar Polen alstublieft! Club Brugge zal het in de derde voorronde van de Europa League mogen opnemen tegen Slask Wroclaw.

Het stond eigenlijk al in de sterren geschreven dat Club Brugge in voorronde drie tegen Slask Wroclaw aan de bak zou moeten. In de heenwedstrijd hadden de Polen met 4-0 gewonnen van Rudar Pljevla uit Montenegro.

In de terugwedstrijd stond Wroclaw aan de rust al 0-2 voor, waardoor de Montenegrijnen zeven doelpunten in een helft zouden moeten maken. Dat lukte niet, al kwam de thuisploeg wel nog tot een 2-2 gelijkspel.

Op 1 en 8 augustus neemt Club Brugge het dus op tegen Slask Wroclaw. De vliegtuigtickets naar Polen voor de uitwedstrijd kunnen worden geboekt alvast.