Messi palmt ontgoochelde fan in met gesigneerd shirt

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Messi palmt ontgoochelde fan in met gesigneerd shirt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi toonde zichzelf enkele weken geleden niet van zijn beste kant tijdens zijn promotour door de Verenigde Staten. Nu probeert de Argentijn de plooien glad te strijken met een gesigneerd shirt.

In het tussenseizoen trok Lionel Messi met zijn promotour ‘Messi & Friends’ doorheen de Verenigde Staten om er een promotietour af te werken. Maar de demonstratiewedstrijden waren niet bepaald goede reclame voor de Argentijnse superster.

Vooral in Chicago maakte de flankaanvaller van FC Barcelona het al te bont. Sommige fans telden duizenden euro’s neer voor een ‘Meet&Greet’ met Messi, maar die stuurde gewoon zijn kat en nam het eerste vliegtuig richting Ibiza.

Vooral ene Tony Sherwood, die met zijn 9-jarig zoontje de supersterk stond op te wachten, bleef ontgoocheld achter en schreeuwde het uit in de media. En dat is ook Messi zelf niet ontgaan. Om zich te verontschuldigen stuurde de Argentijn dan maar een gesigneerd shirt naar de familie Sherwood. Een mooie geste, of had Messi geen zin om nog eens de plas over te vliegen voor een echte ‘Meet&Greet’?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties