Win tickets voor finale Champions League

Redactie
| 2 reacties
Win tickets voor finale Champions League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

24 mei 2014, een datum om alvast met dikke letters aan te duiden in de agenda. Dan wordt in Lissabon de finale van de Champions League namelijk gespeeld. En daar kan u bij zijn, helemaal gratis! Lees hier hoe je kan winnen:

Morgen begint de competitie in België met een partij tussen Club Brugge en Charleroi. U kan dankzij Unibet alvast gokken op de mogelijke kampioen. Een titelwinst voor Anderlecht kan met 60 euro gratis alvast 132 euro opleveren. Maar sommige teams kunnen interessanter zijn. 60 euro inzetten op een titel voor volgende outsiders kan leuke bedragen opleveren:

Standard > 390 euro
AA Gent > 900 euro
Zulte Waregem > 1080 euro

Maar er is meer, want het zijn solden bij Unibet: je kan nu nog eens een bonus tot 30 euro verdienen. Het enige dat je daarvoor moet doen is een storting doen bij Unibet. Elke euro die je stort tot 30 euro krijg je nog eens dubbel en dik terug als je via jouw rekening de bonusaanbieding accepteert. 

En dat is nog niet alles: je kan nu ook meedoen bij Unibet aan de Pro League Challenge. Daarbij zijn maandelijks prijzen te winnen (Vip pakketten, shirts en tickets voor de Jupiler Pro League)! En wat te zeggen van de hoofdprijs: een trip naar de Champions League Finale in Lissabon, op 24 mei 2014 ... Redenen genoeg dus om je hier in te schrijven! 

Wie begint de competitie het best? Pronostiekeer via www.unibet.be/voetbalkrant en sprokkel meteen je eerste punten voor de Pro League Challenge. Als Club Brugge wint, wordt 60 euro snel 78 euro. Interessanter wordt een gokje voor Charleroi: 540 euro, en extra veel punten voor de Pro League Challenge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties