Rodgers bevestigt dat Reina vertrekt

Yves Dekoning
| 0 reacties
Rodgers bevestigt dat Reina vertrekt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool leent opnieuw twee spelers uit. Vaak gaat het om jongeren die elders ervaring kunnen opdoen, maar een 30-jarige basisspeler uitlenen zie je niet vaak.

Opvallend is de uitleenbeurt van Pepe Reina. De 30-jarige keeper verdedigt al acht jaar het doel bij de Reds. Nu zal hij één seizoen bij Napoli in doel mogen staan. Brendan Rodgers heeft bevestigd dat de deal bijna rond is.

Rodgers: "Aan het einde van vorig seizoen waren we er van overtuigd dat Reina ons zou verlaten. Daarom zochten we naar een vervanger en met Simon Mignolet hebben we één van de beste jonge Europese keepers gevonden. Uiteindelijk ging de transfer van Reina niet door waardoor we met twee uitstekende doelmannen zaten die in doel moeten staan."

"Toen kwam de mogelijkheid om Reina uit te lenen. We besloten hem de kans te gunnen en hem naar Napoli laten gaan. Met het oog op het WK in Brazilië moet hij spelen. Het zou voor iedereen slecht zijn geweest als hij die kans niet zou krijgen. Na zijn uitleenbeurt zullen we de situatie opnieuw evalueren."

Eerder deze week bevestigde Liverpool FC ook dat Conor Coady zes maanden wordt uitgeleend aan Sheffield United. De twintigjarige middenvelder was kapitein van de U21 bij de Reds, maar mocht nog maar twee keer in actie treden voor de eerste ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties