"Lukaku is de toekomst van Chelsea"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
"Lukaku is de toekomst van Chelsea"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku is momenteel bezig aan een ijzersterke voorbereiding met Chelsea FC. Didier Drogba is er alvast van overtuigd dat de Rode Duivel het gaat waarmaken in Londen.

Romelu Lukaku liet vorig seizoen al mooie dingen zien in de Premier League bij West Bromwich Albion, maar bewees de afgelopen weken dat hij ook kan meedraaien bij een topclub. Vooral op de Aziatische tournee etaleerde het jeugdproduct van RSC Anderlecht zijn kracht en neus voor doelpunten.

Lukaku werd de voorbije jaren meer dan eens vergeleken met Didier Drogba. Maar kan de 20-jarige aanvaller de Ivoriaan doen vergeten op Stamford Bridge? “Lukaku weet dat ik een boontje voor hem heb”, vertelt Drogba in Sport/Voetbalmagazine. “Hij liet vorig seizoen fantastische dingen zien bij WBA, maar beseft maar al te goed dat hij nog heel wat progressie kan maken.”

Beide aanvallers hebben nog regelmatig telefonisch contact. Drogba heeft er dan ook vertrouwen in dat de Rode Duivel zal slagen. “Lukaku is de toekomst van Chelsea en zal onder José Mourinho veel bijleren. Maar ik ben er nu al zeker van dat hij een mooi seizoen tegemoet gaat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties