Ronaldo: "Ik spuug niet in het bord waarvan ik eet"

Jens Hoofteer
| 27 reacties
Ronaldo: "Ik spuug niet in het bord waarvan ik eet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komt het nog goed tussen José Mourinho en Cristiano Ronaldo? Enkele dagen geleden haalde Mourinho uit naar de Portugese sterspeler door te zeggen dat de Braziliaanse Ronaldo de enige echte is. "Sommige dingen in het leven verdienen geen antwoord", repliceerde de Portugese internation

Mourinho bedoelde de 36-jarige Ronaldo, die intussen gestopt is en Mourinho meemaakte in zijn korte periode bij Barcelona. Cristiano Ronaldo gaf zondag in Los Angeles een persconferentie. Tijdens het perspraatje werd hem naar zijn mening gevraagd. De aanvaller had weinig zin om te reageren op de uitlatingen van zijn landgenoot.

 

"Om duidelijke redenen ga ik hier niet dieper op in", verzekerde Ronaldo. "Ik breng altijd respect op voor mijn trainers en probeer van hen te leren. In Portugal zeggen we: 'ik spuug niet in het bord waarvan ik eet'. Dat dus. Ik prevaleer positiviteit."

 

Woensdag staan Ronaldo en Mourinho tegenover elkaar in Miami. Dan spelen Chelsea en Real Madrid de finale van de International Champions Cup.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties