Reactie Lestienne: "We hebben nog veel werk"

Lestienne: "We hebben nog veel werk"
Foto: © SC

Club Brugge werd gisteravond door Slask Wroclaw uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League. Maxime Lestienne probeerde wel, maar kon het ook niet forceren voor Club. Volgens hem is er nog veel werk.

Sander De Graeve in Brugge

Max, ben je erg teleurgesteld?

"Natuurlijk, iedereen had zijn zinnen gezet op de Europa League. Nu bleek dat we heel veel zullen moeten werken om ergens te geraken. Vooral in de combinatie hebben we nog heel veel werk. Het wordt een lang seizoen, we zijn heel erg ontgoocheld dat we eruit liggen. Of het een reden is om van club te veranderen? Neen, ik zit hier goed."

Jullie kregen wel voldoende kansen vandaag.

"Dat klopt, we hebben enkele kansen gemist, maar zij ook. Ik denk dat een Club Brugge op niveau toch deze wedstrijd moet kunnen winnen, ook al is Wroclaw echt een goeie ploeg."

Jullie werden onder de voet gelopen op het middenveld, hebben jullie daar de wedstrijd verloren?

"Neen, je verliest als ploeg en je wint als ploeg. De hele groep heeft verloren vandaag. Het klopt dat zij fysiek sterker waren, maar wij hebben op het vlak van techniek meer mogelijkheden. Kijk, we zagen een goeie Poolse ploeg vandaag, en wij zijn nog niet op niveau. Het is het begin van het seizoen, dat komt wel nog."

Het is voor hen ook het begin van het seizoen.

"Kijk zij hebben elkaar gevonden vandaag, wij niet. Dat is alles."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties