Reactie Sibum: "We moeten de trekker overhalen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Sibum: "We moeten de trekker overhalen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bas Sibum nam na de wedstrijd tegen KV Mechelen helemaal geen genoegen met een punt. De verdedigende middenvelder zag dat Waasland-Beveren bijna niets weggaf, maar ook te weinig creëerde.

Sander De Graeve in Beveren

"Ik weet niet wat jullie vorige week geschreven hebben, maar schrijf maar weer hetzelfde op hé", begon Sibum met een grapje. "Het is al drie weken hetzelfde bij ons. We staan goed en creëren zelf wel wat, al vond ik dat vandaag wel wat meer kansen bij elkaar mochen voetballen. De laatste pass moet goed zijn voor een echte kans, dat kwam er te weinig uit."

Waasland-Beveren blijft wel ongeslagen, maar er werd ook nog niet gewonnen. "Voetbal gaat om de drie punten halen en doelpunen scoren. Hier schieten we weinig mee op." Sibum zag vooral defensief positieve zaken. "We geven weinig weg. KV Mechelen voetbalde zelf geen kansen bij elkaar. Hun grootste, die van Mokulu, geven we zelf weg. Dat schot van Cordaro kwam uit de klus."

"We hebben laten zien dat we een te duchten tegenstander zijn. De tweede helft waren we ook baas. Die kopbal van Henkens moet er wel in, die staat helemaal vrij. We moesten winnen vandaag. Ik ben er doodziek van. Dat is ook nog een teken dat we vooruitgang maken. Als we tegen Mechelen al niet meer tevreden zijn met een punt. We moeten eens stoppen met gelijk te spelen en de trekker eens overhalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties