Reactie Van den Brom: "Cyriac kreeg kansen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Van den Brom: "Cyriac kreeg kansen"
Foto: © SC

Anderlecht won gisteravond ruim van AA Gent met 4-1. Van den Brom verraste met de basisplaats voor Armenteros. Na de ruime zege van gisteren en die van vorige week kon Anderlecht eindelijk die nederlaag van de eerste speeldag doorspoelen.

Van den Brom zag ook dat AA Gent in het begin goed meespeelde. "We scoorden na een gelijkopgaand begin twee keer op het juiste moment. Vroeg na de rust maakten we dan nog de 3-0. Dan heb je een gespeelde wedstrijd en dat resulteert in nog meer kansen en een vierde goal. Vorige week wonnen we met 0-4, nu met 4-1. Dan zul je me als coach niet meer horen spreken over onze nederlaag op de eerste speeldag thuis."

De Nederlander legde ook zijn keuze voor Armenteros uit. "Cyriac kreeg drie, vier kansen in de basis. Met uitzondering van de wedstrijd voor de Supercup vind ik niet dat hij dat goed deed. Cyriac greep dus zijn kans niet en daarom koos ik nu voor Samuel."

Armenteros speelde echter ook niet fantastisch tegen AA Gent. Hij miste vlak voor zijn vervanging nog een erg grote kans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties