Besiktas verrassend onderuit in Noorwegen

Besiktas verrassend onderuit in Noorwegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besiktas heeft in de laatste voorronde van de Europa League een nederlaag geleden bij Tromso. Het doelpunt op verplaatsing laat de Turken echter toe om volgende week het één en ander recht te trekken.

De 2-1-nederlaag van Besiktas op Noorse bodem is toch verrassend te noemen. Nochtans bracht Hugo Almeida de wit-zwarten al na tien minuten op voorsprong. De kans lijkt echter groot dat de Turken de situatie in de return rechttrekken.

Trabzonspor, die andere Turkse ploeg in de laatste voorronde van de Europa League, deed het dan weer beter. De club ging bij Kukësi winnen met 0-2. De doelpunten werden gescoord door Adrian Mierzejewski en Paulo Henrique.

Verder won Apollon met het kleinste verschil van Nice, terwijl Nordsjaelland met dezelfde cijfers (0-1) ging winnen in Elfsborg. Sporting Braga bleek een maatje te sterk voor Pandurii Targu Jio. De Portugezen gingen in Roemenië winnen met 0-1. Ook de eer van de Premier League werd vanavond hooggehouden. Nadat Tottenham vlotjes gingen winnen in Georgië – dat kan je HIER nalezen – won ook Swansea City met 5-1 van Petrolul.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties