Reactie Dury: "We kunnen daar scoren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Dury: "We kunnen daar scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen een stevig APOEL Nicosia. Dury was enigszins teleurgesteld in het resultaat en het spel van zijn jonge ploeg, maar kijkt toch positief vooruit.

Sander De Graeve in Anderlecht

“We kunnen daar een doelpunt maken. We hebben de strijd nog niet verloren. We moeten geloven in onze kansen. Als je gelooft dat je kan winnen maak je kans. Als je op voorhand zegt dat het moeilijk wordt en klaagt en jammert, maak je minder kans.”

Dury vond de tegenstander goed voor de dag komen. “Het blijft toch de kampioen van Cyprus, het voetbal ontwikkelt zich daar ook. Ze waren vooral veel sterker in het duel en hadden meer Europese ervaring. Het is een ploeg die altijd bij de eerste twee is in Cyprus en dus elk jaar Europees speelt.”

"Te slordig"

Trajkovski verzuimde de 2-0 te maken, even later lag de bal aan de overkant in het mandje. “We waren te onnauwkeurig en slordig. APOEL kon in de eerste helft eigenlijk al scoren. Wij scoorden op een goed moment, maar scoren die 2-0 niet. We waren eigenlijk al tevreden met die 1-0, dat moet er een beetje uit. Eigenlijk moesten we alle krachten bundelen om dat tweede doelpunt te maken.”

Zijn ploeg acteerde ook te conservatief, vond de oefenmeester. "Als we de bal recupereerden, was die eerste pass steevast achteruit. Eigenlijk moet die bal op dat moment vooruit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties