Loketten Vanden Stockstadion vanavond open

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Loketten Vanden Stockstadion vanavond open
Foto: © SC

Vanavond speelt Zulte Waregem vanavond in het Vanden Stockstadion in het kader van de play-offronde van de Europa League een belangrijke partij tegen APOEL Nicosia uit Cyprus. De loketten van het stadion gaan daarvoor open vanaf 18 uur, dus iedereen die wil kan komen kijken.

Door Aernout Van Lindt

Vanavond gaan de loketten in Anderlecht gewoon open vanaf 18 uur. Ook dan kan je dus nog tickets verkrijgen. Vergeet wel niet het ticketformulier af te printen en in te vullen. Dat kan je HIER vinden.

Eerder lieten we hier al weten dat er ook een actie is waarmee Essevee zijn abonnees in de bloemetjes wil zetten: wie een seizoenskaart heeft en een ticket betaald voor Zulte Waregem - APOEL mag iemand gratis meenemen.

Fans met een abonnement die hun ticket al hebben gekocht, kunnen - enkel aan het onthaal van Zulte Waregem - op vertoon van ticket en abonnement een extra ticket verkrijgen.

Gisteren hebben zowel de supportersfederatie als de club bij name van Karel D'Haene ook al laten weten dat ze zoveel mogelijk fans willen op deze wedstrijd. Lees dat HIER nog eens na!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties