Reactie Berrier: "Graag hele carrière bij Zulte Waregem blijven"

Berrier: "Graag hele carrière bij Zulte Waregem blijven"
Foto: © SC

Na de match had Franck Berrier opvallende woorden klaar in zijn reactie: "Ik zou heel graag mijn hele carrière bij Zulte Waregem blijven, maar de voorzitter belt me niet voor een contractverlenging."

Aernout Van Lindt in Oostende

Franck Berrier leek nochtans al een tijdje om een transfer te vragen en kreeg recent groen licht van de club om te mogen uitkijken naar een nieuwe club. Niet echt naar de zin van de Fransman, zo blijkt nu. Hij zou maar wat graag blijven bij Essevee.

"Ik wou zeker blijven, maar ik weet niet of ik nu zal blijven of niet. Alles ligt open. De coach wil in ieder geval dat ik blijf en ik zou ook graag blijven."

"Mbaye, coach en ik betekenen iets voor de club"

"Ik heb wel te weinig respect gekregen van de voorzitter. Mbaye, de coach en ik zijn hier anderhalf jaar geleden gekomen en wij hebben toch wel al wat weten te betekenen voor de club in die tijd. Het is dus jammer dat ik nog geen telefoontje heb gehad om een nieuw contract te tekenen of zo", aldus Berrier.

Ondertussen wel goed nieuws voor de middenvelder: zijn virale infectie lijkt achter de rug: "Ze hebben me vier-vijf uren in het ziekenhuis gehouden met een infectie op de darmen, maar nu is alles terug in orde op fysiek gebied."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties