Reactie Maes: "Twee keer balverlies in omschakeling"

Marc Van Den Noordgaete
| 1 reacties
Maes: "Twee keer balverlies in omschakeling"
Foto: © SC

Lokerencoach Peter Maes vond zijn ploeg niet eens slecht spelen bij OHL, al vond hij wel dat de 0-1 te makkelijk uit handen werd gegeven en twee keer balverlies zijn team de das omdeed. "Wij konden de thuisploeg ook niet uit verband spelen", klonk het verder.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

"Tijdens de eerste helft hadden we alles goed onder controle, maar hebben we ook te weinig getoond. Kortom, het was niet echt onze beste wedstrijd", vond de Limburger. "Nochtans kan ik niemand individueel met de vinger wijzen, want echt zwak waren we niet. Maar onze 0-1 voorsprong werd wel veel te makkelijk weggegeven."

Traag

"Anderzijds hebben we OHL ook nooit uit verband kunnen brengen", gaf Maes ruiterlijk toe. "We zijn vooral te traag beginnen te spelen vanaf minuut dertig, en na de pauze leden we twee keer balverlies tijdens de omschakeling. De Leuvenaars konden daarvan profiteren en het laken naar zich toetrekken."

Fout

"De tegentreffers vielen dus te makkelijk, anderzijds is het mijn stijl niet om op de 0-0 te speculeren door voor ons doel te gaan liggen. Ik kan alleen maar vaststellen dat de meest makkelijke dingen fout liepen, met dit verlies als gevolg", besloot Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties