Reactie Van den Brom: "Praet speelde zoals een echte '10' van Anderlecht"

Van den Brom: "Praet speelde zoals een echte '10' van Anderlecht"
Foto: © SC

John van den Brom vroeg een reactie na de slechte prestatie van verleden week en kreeg die ook. De Nederlander was tevreden, al zag hij achteraan ook schoonheidsfoutjes.

"Een coach kan enkel maar tevreden zijn na een match zoals deze", begon Van den Brom zijn betoog. "Al zijn er achteraan natuurlijk wel foutjes gemaakt. En dat heeft veel te maken met de concentratie in de verdediging denk ik. Waarom Nuytinck niet vierde na zijn goal? Ik denk dat hij zich wat schuldig voelde om dat tweede tegendoelpunt."

Anderzijds haalde Van den Brom wel enkele uitblinkers aan. "Suarez is nu helemaal vertrokken na zijn drie doelpunten. En het is een plezier om een jongen als Acheampong te zien spelen. Hij is niet enkel snel, maar kan ook een actie maken en hij vindt oplossingen. Met hem op links en Bruno op rechts kan je als coach enkel in je handen wrijven."

En ook Praet deelde in de lof. "Ik heb gevraagd om de driehoek om te draaien en zo kwam Dennis veel beter uit de verf met nog iemand naast hem. Hij speelde vandaag zoals een nummer tien op Anderlecht moet spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties