Reactie "We verdienden een punt tegen Genk"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
"We verdienden een punt tegen Genk"
Foto: © SC

Gregory Mertens speelde een sterke wedstrijd tegen RC Genk maar kon toch niet verhinderen dat Cercle met het kleinste verschil verloor. "Jammer want we verdienden een punt", vertelde hij na de wedstrijd.

Robby Morren in Genk

"Ik vind dat we meer verdienden. Ik ben dan ook teleurgesteld. We kwamen veel te snel op achterstand maar daarna kregen we nog enkele goede kansen. Ik denk dat een punt wel verdiend was geweest."

Mertens voorkwam met enkele uitstekende interventies een tweede Genkse treffer. "Daar sta ik ook voor. Ik heb zelf wel een goede match achter de rug", aldus de verdediger.

"Deze prestatie biedt wel perspectief naar de toekomst toe. We zijn goed bezig. Het is jammer dat we met lege handen naar achterblijven maar op naar de volgende wedstrijd. Die gaan we proberen te winnen en dan kunnen we met een goed gevoel de korte break ingaan."

Smolders: "Penaltyfout niet gefloten"

Ook Tim Smolders vond dat Cercle aanspraak kon maken op een punt. "We wilden zo lang mogelijk de nul houden maar dat plan viel al heel snel in duigen. Die snelle tegengoal heeft ons genekt", sakkerde hij na de wedstrijd."

"Er zat misschien wel een puntje in. In het slot van de wedstrijd was er immers nog een fase waarbij Etock werd neergeduwd in de kleine rechthoek. Ik heb de beelden gezien. Daar had de scheidsrechter de bal op de stip kunnen leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties