Eintracht Frankfurt en Reb Bull Salzburg zonder problemen

Eintracht Frankfurt en Reb Bull Salzburg zonder problemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem, Standard en KRC Genk plaatsten zich vanavond voor de poulefase van de Europa League. Onder anderen Salzburg, Frankfurt en Dnipro behoren tot de mogelijke tegenstanders.

Eintracht Frankfurt won ook de terugwedstrijd van Qarabag. Het werd vanavond 2-1 in de Commerzbank Arena. De bezoekers uit Azerbeidzjan konden eigenlijk nooit aanspraak maken op de kwalificatie na de 2-0-nederlaag van vorige week.

Ook het illustere Dnipro Dnipropetrovsk zit morgen in de potten tijdens de loting. De Oekraïners voetbalden zichzelf voorbij Kalju. Het werd vanavond 2-0, terwijl de heenwedstrijd in Estland ook al in het voordeel van Dnipro eindigde (1-3).

Red Bull Salzburg smeerde FD Zalgiris vorige week een forfaitnederlaag aan. Ook vanavond kende ‘de energiedrankjesclub’ geen problemen met de Litouwse tegenstander. De partij eindigde op 0-2.

Estoril gaat de Portugese eer hooghouden in de Europa League. De onbekende middenmoter uit de Portugese eerste klasse kende amper moeilijkheden met FC Pasching. Het werd vanavond 1-2 in Oostenrijk, nadat Estoril de heenwedstrijd had gewonnen met 2-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties