Ajax opgezet met zware loting: "Stunt van vorig seizoen herhalen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Ajax opgezet met zware loting: "Stunt van vorig seizoen herhalen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax werd in de Champions League opnieuw ondergebracht in een zogenaamde 'groep des doods'. Toch kijkt men in Amsterdam uit naar de komst van FC Barcelona, AC Milan en Celtic Glasgow.

Amsterdam maakt zich opnieuw op voor enkele glorieuze avonden. Met de komst van FC Barcelona en AC Milan komen enkele Europese toppers op bezoek in de ArenA. Ook Celtic heeft bovendien nog naam in Europa. Hoe staan de Ajacieden tegenover de loting?

Vooral Johan Cruijff is opgezet met de loting. Het is immers een primeur dat Ajax en FC Barcelona aan elkaar worden gekoppeld. “Het is de groep van de kampioenen”, aldus de levende legende in de Nederlandse kranten. “Ajax wil de eerste ronde overleven. Vorig seizoen wipten we al Manchester City, dus waarom zou het niet mogelijk zijn om zo’n stunt te herhalen?”

Ook Edwin van der Sar is opgezet met de loting. De doelman zetelt in Amsterdam in de ‘Raad van Commissarissen’ en kijkt al uit naar de komst van de grootheden. “Het zijn opnieuw namen die voor een enorme weerklank zorgen. Real Madrid kwam de voorbije seizoenen al op bezoek. Hoe leuk is het dan niet om Barcelona over de vloer te krijgen?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties