Fernandez: "Zukanovic twee maand out"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Fernandez: "Zukanovic twee maand out"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Fernandez moet puzzelen voor de wedstrijd tegen Bergen van morgenavond. Zukanovic is erg lang out en Pirez is geschorst na zijn rode kaart op Club Brugge. Vooral Zukanovic baart Fernandez zorgen.

Sander De Graeve in Gent

"Zukanovic is een erg belangrijke speler voor ons. Hij is de enige van de vier achteraan die al sinds vorig seizoen bij ons speelt", aldus de oefenmeester van AA Gent. "We hebben geen geluk met het oog op de automatismen achteraan. Ook Asare kon nog niet alle wedstrijden op de linksback spelen."

Morgen komen Pablo Cendros en César Arzo hoogstwaarschijnlijk aan de aftrap. Ze zijn dan ook de enige twee fitte centrale verdedigers die in de selectie zitten. Als met hen nog iets zou gebeuren, staat er een vervanger klaar. "Lepoint kan daar depanneren." Ook Valery Nahayo is out.

"Tot januari komt er niets meer bij"

De situatie van Maréval, die ook centraal uit de voeten kan, verandert niet. "We hebben vier centrale verdedigers. Met Cendros en Lepoint hebben we dan nog twee spelers die op die positie kunnen inspringen. Maréval komt niet meer bij de A-kern."

Fernandez wees zelfs een extra verdediger af. "De voorzitter vroeg me of ik nog een centrale verdediger nodig had, ik heb geweigerd. Tot januari komt er niets meer bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties