Ex-aanvaller Club vindt beschutting in Turkije

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Ex-aanvaller Club vindt beschutting in Turkije
Foto: © SC

Joseph Akpala gaat voor Karabükspor voetballen. De ex-aanvaller van Club Brugge zat op een dood spoor bij Werder Bremen. De verhuis betekent meteen dat Reading achter het net vist voor de Nigeriaan.

Joseph Akpala moet Karabükspor van doelpunten voorzien. De ex-aanvaller van Club Brugge wordt door de Turken voor een jaartje gehuurd bij Werder Bremen. In de Bundesliga kon de Nigeriaan de laatste seizoenen immers geen potten breken. Voor de volledigheid: hij heeft nog een contract tot 2016 lopen bij de groenhemden.

Karabükspor doet het bovendien uitstekend in de Turkse Süper Lig. De rood-blauwen prijken momenteel op een tweede stek met een zeven op negen. Enkel Besiktas heeft na drie speeldagen nog het maximum van de punten in Turkije.

De voorbije weken leek de 7-voudig Nigeriaans international nochtans op weg naar The Championship. Reading toonde immers concrete interesse in de aanvaller. Dat kan je HIER nog eens nalezen. We zijn alvast benieuwd of Akpala in Karabük wel de verwachtingen kan inlossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties