Fellaini: "Droom die uitkomt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Fellaini: "Droom die uitkomt"
Foto: © SC

In de laatste uren en minuten voor de onverbiddelijke deadline kreeg Marouane Fellaini toch zijn zin. Hij diende een officieel transferverzoek in en trok naar Manchester United waar hij herenigd wordt met manager David Moyes. Fellaini is erg tevreden met zijn overgang.

"Ik ben echt enthousiast over mijn transfer naar Manchester United", aldus de middenvelder op de officiële website van Manchester United. "Spelen voor Manchester United, daar droomt elke voetballer van. Ik geloof dat ik echt mijn steentje kan bijdragen en met deze ploeg prijzen kan pakken in de toekomst."

Ook de aanwezigheid van David Moyes, de coach die hem naar Everton haalde, was erg belangrijk. "Ik ken hem al enkele jaren en heb veel respect voor zijn manier van werken. Wanneer ik dus opnieuw de kans kreeg om met hem te werken, heb ik die met beide handen gegrepen."

Fellaini bedankte tot slot de fans van Everton. "Ik had er al die jaren een fantastische tijd. Ik wil de fans en de leden van de technische staf bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties