Feyenoord na zwakke start: "Top vier is minimum"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Feyenoord na zwakke start: "Top vier is minimum"
Foto: © SC

Feyenoord wil ook dit seizoen hoge ogen gooien. De club beaamt een plaats in de top vier. Enig probleem: de Rotterdammers begonnen het seizoen met drie opeenvolgende nederlagen.

Ondertussen herstelde Feyenoord zich met twee overwinningen. Desondanks staat de povere zes op vijftien wel op het klassementsbord. Maar dat weerhoudt de nuchtere Nederlanders er niet van om hoge doelen uit te spreken.

“We gaan dit seizoen voor het hoogst haalbare”, vertelt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. “We gaan onderweg niets laten liggen. De doelstelling? Een plaats in de top vier moet toch het minimum zijn.”

Nochtans werd Feyenoord de voorbije seizoenen niet gezien als een potentiële titelkandidaat. En net daar willen de trotse Rotterdammers iets aan doen. Ook de successerie van aartsvijand Ajax is een doorn in het oog. “We konden onze spelersgroep samenhouden en haalden met Samuel Armenteros zelfs een serieuze versterking”, besluit van Geel. “Bovendien speelt Martins Indi nog steeds in De Kuip. Hij moet het team over de streep trekken op beslissende momenten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties