Gaat Sneijder van zetel naar basis bij Oranje?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Gaat Sneijder van zetel naar basis bij Oranje?
Foto: © SC

Louis van Gaal krabt zich in de haren bij een bezoekje aan de Nederlandse ziekboeg. Zelfs Wesley Sneijder maakt opeens aanspraak op een basisplaats. Ondertussen viel ook Rafael van der Vaart al uit.

Nederland staat de komende dagen voor een relatief simpel tweeluik. Oranje moet Estland en Andorra verslaan om verder te stomen richting het wereldkampioenschap van volgend kalenderjaar in Brazilië.

Louis van Gaal moet echter improviseren in zijn selectie. Enkele dagen geleden liet Georginio Wijnaldum al weten dat hij niet voldoende fit is om de nationale kleuren te verdedigen en nu komt ook Rafael van der Vaart de ziekenboeg versterken. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad. De middenvelder van HSV kampt met een hamstringblessure.

Dat betekent dat Wesley Sneijder, die werd opgeroepen om Wijnaldum te vervangen, dicht bij een basisplaats staat. En dat is verrassend aangezien de flankaanvaller van Galatasaray de laatste keer een veeg uit de pan kreeg van de Nederlandse bondscoach en zelfs niet werd geselecteerd. Voor de volledigheid:  Adam Maher komt van der Vaart vervangen in de Oranje-selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties