Verdediger zoekt club: contract Boulahrouz ontbonden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Verdediger zoekt club: contract Boulahrouz ontbonden
Foto: © SC

Khalid Boulahrouz is een vrije speler. Het contract van de verdediger bij Sporting Lissabon werd immers ontbonden. Zit er nog steeds een terugkeer naar Londen in de pijpleiding voor de Nederlander?

De passage bij Sporting Lissabon was niet bepaald een succes voor Khalid Boulahrouz. De verdediger kreeg eind vorig seizoen te horen dat hij op zoek mocht naar een nieuwe club. Niet de prestaties, maar vooral het loon van de 35-voudig Nederlands international was een gesel voor het financieel geplaagde Sporting.

NOS meldt ondertussen dat het contract van de 31-jarige verdediger werd ontbonden. Daardoor kan Boulahrouz, die geen nieuwe club vond, alsnog een contract tekenen bij een potentiële werkgever. En dat zou wel eens West Ham United kunnen zijn.

Enkele weken geleden berichtte Voetbalkrant.com al omtrent de interesse van de Londenaren in de verdediger. The Irons vielen toen immers over het prijskaartje – en vooral over de looneisen – van Boulahrouz. Dat kan je HIER nog eens nalezen. Zit er nu misschien alsnog een terugkeer naar Londen in?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties