Voorzichtige Van Holsbeeck: "Bekijken wat meest rendabele project is"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Voorzichtige Van Holsbeeck: "Bekijken wat meest rendabele project is"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht zegt niet meteen 'neen' tegen het nieuwe stadion op Parking C van de Heizel. Clubmanager Herman Van Holsbeeck is echter voorzichtig en kijkt nog even de kat uit de boom. "Een studie moet duidelijk maken wat het meest rendabele project is", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Het grote discussiepunt bij het nieuwe stadion is of het er één moet worden mét of zonder atletiekpiste. “Je kan niet om de Memorial Van Damme heen, die willen wij dan ook behouden. Maar een studie moet nu duidelijk maken wat het beste en meest rendabele project is: een stadion met of zonder piste, een stadion met of zonder dak dat dicht kan, of een tweede stadion waar aan atletiek kan gedaan worden naast een nationaal voetbalstadion.”

Bovendien is Anderlecht van plan het eigen stadion uit te breiden. “Als wij uit het Vanden Stockstadion vertrekken, dan is het wel met de bedoeling om in een nieuw stadion méér mensen te kunnen ontvangen en die beter te kunnen ontvangen. Het interesseert ons alvast, als blijkt dat het haalbaar is, dat het project gefinancierd kan worden en als er een akkoord op politiek niveau kan gevonden worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties