Maréval: "Er is niets gebeurd tussen mij en Fernandez"

Maréval: "Er is niets gebeurd tussen mij en Fernandez"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Remi Maréval hoeft op geen kansen meer te rekenen bij AA Gent, al hoopt de Fransman die zijn conditie onderhoudt bij de beloften er wel nog op. Hij gaat op dit moment naar eigen zeggen door een diep dal.

Maréval kreeg na vorig seizoen te horen dat hij naar de B-kern verwezen werd. "Ik weet dat ik mijn plaats in de A-kern nog altijd verdien als ik op mijn beste niveau geraak", zegt hij in HLN. "Vorig seizoen haalde ik dat nooit, dat besef ik wel, maar alles zat dan ook tegen. Drie maanden geblesseerd, twee trainerswissels, veel gerommel rond de club."

"Toen het wat beter ging na onze goeie play-off 2, was er dan die rotmatch op Standard. Dat moet de slechtste van mijn hele carrière geweest zijn. Met die rode kaart als dieptepunt. Daags voor de hervatting meldde Michel Louwagie me dat ik bij de B-kern zou starten. Zolang ook Eli Coulibaly dat lot deelde, had ik nog iemand om me aan op te trekken."

Toch zegt hij dat er niets gebeurd is tussen hem en trainer Victor Fernandez, al doen er wel zulke geruchten de ronde. "Dat kan ik me voorstellen, maar het is niet zo. In elke groep en tijdens elke training wordt er wel eens wat geroepen, maar dat is al na de douche uitgeklaard. Ik denk ook niet dat alleen die match op Standard tot zijn beslissing kan hebben geleid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties