Reactie Berrier: "Verdienden de zege"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Berrier: "Verdienden de zege"
Foto: © SC

Oostende speelde gisteren een dijk van een wedstrijd tegen AA Gent, maar vergat het in de slotfase af te maken. Dat zag ook Franck Berrier die met een knap hakje voor de assist voor de goal van Canesin tekende.

Sander De Graeve in Gent

"We speelden hier een erg goeie wedstrijd. Er was enkel een kwartier waarin we iets minder waren en onder druk kwamen. We halen hier een dubbel en dik verdiend gelijkspel, maar moesten eigenlijk met de overwinning naar huis trekken", luidde de eerlijke analyse van Berrier.

De Fransman is duidelijk in zijn nopjes bij Oostende en integreerde zich vliegensvlug. "Er hangt een goeie sfeer in de kleedkamer. Iedereen stelt me ook op mijn gemak. Ik ben hier nu vijftien dagen en alles gaat steeds vlotter. Nu wil ik enkel nog beslissender worden."

Beslissend was hij alvast met een knappe assist op Canesin. "Een super assist na een knappe actie. De coach vraagt veel beweging voorin en dat brachten we in die fase. Die goal deed ons echt deugd."

Dit Oostende lijkt gewapend voor het behoud. "Dat is moeilijk te zeggen, maar als we op een regelmatige basis spelen zoals vandaag en we hebben wat meer geluk, is het mogelijk. Die goal die we slikten kwam echt ongelukkig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties