Reactie Wat vertelden Maes en Luzon na de wedstrijd?

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Wat vertelden Maes en Luzon na de wedstrijd?
Foto: © SC

Guy Luzon was alweer de lachende coach na de 8e opeenvolgende zege in de Jupiler Pro League. Standard zette Lokeren in een felbevochten partij opzij met 2-1. Peter Maes vond de winst van Standard al bij al terecht.

Robby Morren in Luik

"Ik kan leven met de winst van Standard. Zij dwongen meer kansen af dan wij en op die basis is hun overwinning te rechtvaardigen", Peter Maes. "Wij hebben iets te weinig gecreëerd, al hadden we in de tweede helft wel een drietal mogelijkheden."

"Het kantelmoment was die tweede tegentreffer op slag van rust. Toen wij de gelijkmaker scoorden, kregen wij meer controle over de wedstrijd maar dan reageerden we te traag in de omschakeling bij balverlies en zo viel die tweede goal."

"We hebben Standard gedwongen om tot het uiterste te gaan. Dat is op zich goed maar daar schieten we natuurlijk niets mee op, het levert ons geen punten op."

Luzon: "Mooi voor de club"

Zijn collega, Guy Luzon, stond de pers breed glimlachend te woord. "Dit is een verdiende overwinning. De score had nog hoger kunnen oplopen maar Lokeren had met Copa een hele goede doelman."

Standard stond er weer helemaal na de nederlaag tegen Esbjerg afgelopen donderdag. "Het team heeft goed gereageerd, de spelers zijn er 100% voor gegaan. We wonnen nu al onze acht competitiewedstrijden, dit is mooi voor het team, voor de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties