Fans Anderlecht vinden CL-tickets te duur: "Blijkbaar zijn dit grote namen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 96 reacties
Fans Anderlecht vinden CL-tickets te duur: "Blijkbaar zijn dit grote namen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht ziet zijn stadion vanavond allesbehalve vollopen. 16.000 kaarten werden aan de man gebracht en volgens de supportersclubs is dat maar normaal aangezien de prijzen veel te hoog zijn.

De enige reden waarom de Champions League-match tegen Olympiakos niet uitverkocht is, is dat de abonnementen te duur zijn. "Dat is de reden ja", zegt Kevin Jacobs, voorzitter van supportersclub The Purple Stars, aan Voetbalkrant.com. "Voor de loting had Herman Van Holsbeeck ons gezegd dat er een A en een B-scenario was. A als er grote namen zouden uitkomen, B als het wat minder zou zijn. Blijkbaar vinden ze bij Anderlecht dat het drie grote namen zijn waartegen we spelen. En daarin verschillen we van mening."

En dat zag men ook bij de aanvragen voor de mini-abonnementen. "Wij hebben 120 leden en er zijn maar een man of vijftien die gaan vanavond. Ik heb via Facebook contact met de andere voorzitters en bij hen is het net hetzelfde. Ze moesten voor heel wat minder leden achter mini-abonnementen gaan", aldus Jacobs.

En het probleem aankaarten bij Anderlecht hielp blijkbaar niet. "Als we zeggen dat de tickets te duur zijn, krijgen we altijd te horen: 'trek het jullie niet aan, achter jullie staan er nog een hoop te springen'. Dat getuigt van weinig respect voor de trouwe supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties