Mpenza: "Waarom niet promoveren met Aalst?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Mpenza: "Waarom niet promoveren met Aalst?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Mpenza moet bij Eendracht Aalst bewijzen dat hij het scoren nog niet verleerd is. De voormalige Rode Duivel is alvast razend ambitieus. "Waarom niet promoveren met deze ploeg?"

Eendracht Aalst verzekerde zich gisteren van de diensten van Emile Mpenza. De 57-voudig Rode Duivel tekende een contract tot het einde van het seizoen in het Pierre Cornelisstadion, maar wordt elke drie maanden geëvalueerd.  Dat kan je HIER nog eens nalezen. De aanvaller zelf heeft alvast zin in het avontuur bij De Ajuinen.

“Ik zie dit niet als een stap terug”, vertelt de ex-speler van onder meer Schalke 04, HSV en Manchester City in Het Nieuwsblad. “Ik had ook aanbiedingen uit het buitenland, maar wil nu vooral vertrouwen opdoen. Eendracht Aalst gaf me in dat opzicht het beste gevoel.”

Mpenza denkt nog niet aan uitbollen en wil vol gaan met zijn nieuwe werkgever. “Ik heb nog steeds de ambitie om op het hoogste niveau te voetballen”, besluit de 35-jarige goaltjesdief. “En waarom kan ik niet promoveren met deze ploeg? Aalst heeft veel meer potentieel dan dat die huidige elfde plaats laat uitschijnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties