Reactie "Stonden er als team"

"Stonden er als team"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twente won gisteren met 0-4 bij PEC Zwolle. Een mooie overwinning na het interlandreces. De Tukkers werden vorig jaar de eerste kampioen in de BeNe League en ook dit jaar gaat het goed met Twente.

Door Aernout Van Lindt

Volgende week speelt Twente in de Champions League tegen het - zeker bij de vrouwen - bijzonder grote Olympique Lyon. Dat wordt een harde dobber voor de eerste kampioen in de BeNe League, vorig jaar op de slotspeeldag afgedwongen tegen Standard.

Ook dit seizoen gaat het Twente echter voor de wind, met een 13 op 15 heeft het nog alle kansen op het kampioenschap en heeft het al een topper gewonnen (4-2 tegen Standard). 

Veel te sterk voor Zwolle

Ook gisteren bleek de goede vorm van het team uit Enschede. In Zwolle werd het zonder al te veel moeite 0-4 voor Twente. "Ik ben trots op mijn team. We stonden er als team. Het is een groot compliment voor mijn ploeg dat ze er zo stonden, ook na enkele weken waarin we niet allen samen waren door interlands", aldus trainer Arjan Veurink.

"We konden pas een dag voor de wedstrijd weer compleet trainen, dus is het top meteen zoiets te kunnen neerzetten", gelooft de coach ook in de sterkte van zijn team. Waartoe dat kan leiden, zal later op het seizoen nog moeten blijken.

Twente is volgens ons alvast zeker een te duchten team, ook al is Heerenveen op dit moment het enige team dat nog geen punten verloor. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties