Reactie Van den Brom: "Mitrovic gaat van het lijstje af"

Van den Brom: "Mitrovic gaat van het lijstje af"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe zeer kan je na een wedstrijd met gemengde gevoelens zitten? Wel, vraag het maar eens aan John van den Brom. De trainer zag zijn ploeg de beste wedstrijd van het seizoen spelen, in de Champions League dan nog wel, maar wel met 0-3 verliezen.

"Hoe hard kan topsport zijn?", vroeg Van den Brom zich af. "We hebben negentig minuten goed gespeeld maar op het einde staat 0-3 op het bord. Ik ben wel trots op wat de spelers lieten zien: spirit, inspiratie en tempo. Dit was de beste wedstrijd van het seizoen. Als dat nog omgezet was geweest in een resultaat, was de avond compleet geweest."

Bij 0-1 kreeg Anderlecht een unieke kans op de gelijkmaker, maar vanop elf meter faalde nu ook Aleksandar Mitrovic. "Die bal moet er in! Dat was een kantelpunt en er is geen excuus voor. Mitrovic wil graag de strafschoppen nemen, maar hij komt niet meer op het lijstje."

Drie kansen en drie goals, ook dat was een harde constatatie. "Voetbal is fouten maken en straften de onze af en wij deden dat niet bij hen. Als we echter zo blijven spelen, kunnen we alleen maar groeien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties