Berchem Sport heeft nieuwe voorzitter

Joris De Wolf
| 30 reacties
Berchem Sport heeft nieuwe voorzitter

Het bestuur van de Antwerpse derdeklasser Berchem Sport heeft na lang beraad een nieuwe voorzitter gevonden. Louis Convents, CEO Promocon - woonplanners uit Edegem, neemt de fakkel over van Marc Debie die wegens privéredenen er na twee jaar voorzitterschap de brui aan geeft.

Marc Debie was de stuwende kracht achter de kampioenstitel in het seizoen 2011-2012. Onder zijn voorzitterschap promoveerden De Leeuwen van’t Stad van vierde naar derde nationale.  Momenteel staat Berchem op een veertiende plaats in het klassement. Gisteren wonnen ze nog met 5-1 tegen La Calamine.

In een brief op de website van Berchem geeft Debie meer uitleg over zijn vertrek. “De afgelopen maanden lukte het mij niet meer om regelmatig op de club te zijn, waardoor ik mij genoodzaakt voel om mijn functie neer te leggen. Ik wens mijn opvolger heel veel succes toe, hopelijk wordt het goede werk van de afgelopen jaren verdergezet.”

Tenslotte had Debie ook een uitgebreid woord van dank aan de supporters. “Ik wil iedereen bedanken die zich de laatste jaren heeft ingezet binnen de club. In het bijzonder het grote aantal trouwe supporters die Den Barechoem zo speciaal maken”, besluit Debie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties