Reactie Bruno: "Lijn doortrekken in België"

Bruno: "Lijn doortrekken in België"
Foto: © SC

RSC Anderlecht ging gisterenavond opnieuw met de billen bloot. De Belgische landskampioen legde (bijna) champagnevoetbal op de mat, maar kon achteraf geen flesje ontkurken. "En nochtans kan je niemand iets verwijten", vertelt Massimo Bruno.

Cédric De Volder in Anderlecht

De superlatieven vlogen gisterenavond in het rond in het Astridpark. RSC Anderlecht speelde immers een voortreffelijke partij tegen Olympiakos Piraeus, maar botste op een eigenzinnig scoreverloop. De Griekse gasten toonden zich namelijk enorm efficiënt en keren met een 0-3 – en drie punten – terug naar Athene.

“Ik ben enorm ontgoocheld in het resultaat, maar kan niemand iets verwijten”, aldus Massimo Bruno. “Wij missen vijf reuzekansen en zij scoren drie doelpunten uit evenveel pogingen. Dan sta je toch wel eventjes met de voeten op de grond. Ik moet wel zeggen dat de eerste twee doelpunten met het nodige geluk tot stand komen. De laatste treffer was dan weer een juweeltje.”

"Misser niet meer dan een detail"

“Anderlecht deed er alles aan om te winnen”, gaat een zichtbaar ontgoochelde Bruno verder. “Maar uiteindelijk blijven we wel met lege handen achter. Al moeten we ons optrekken aan het geleverde spel en die lijn proberen door te trekken in de Jupiler Pro League.”

Na de wedstrijd was de gemiste strafschop opnieuw hét onderwerp. “Aleksandar Mitrovic was nu eenmaal aangeduid om te trappen”, besluit de Italobelg. “De voorbije jaren trapte hij tal van elfmeters binnen, maar net nu mist hij er eentje. In mijn ogen is zo’n misser dan ook niet meer dan een detail.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties