Duchâtelet verrast: "Preud'homme grootste uitdager"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 132 reacties
Duchâtelet verrast: "Preud'homme grootste uitdager"
Foto: © SC

Roland Duchâtelet spreekt opnieuw met de media en laat zich meteen tot enkele straffe uitspraken verleiden. "Michel Preud'homme is onze grootste concurrent voor de titel", aldus de sterke man van Standard.

De voorbije maanden was het windstil rond Roland Duchâtelet. De voorzitter van Standard kwam amper nog in het openbaar nadat hij in het tussenseizoen door de vurige fans van de Rouches zwaar op de korrel werd genomen. Ondertussen is de storm gaan liggen en laat Duchâtelet opnieuw van zich spreken.

In De Vurige Stede loopt het ondertussen op wieltjes. Standard verloor in de Jupiler Pro League nog geen enkel puntje en gaat daardoor eenzaam aan de leiding. Het positivisme is zelfs zo groot dat de preses zich in Het Laatste Nieuws laat verleiden tot enkele uitspraken rond de titel.

“Bij RSC Anderlecht vertrokken de voorbije maanden enkele sterkhouders en dat zorgt voor opportuniteiten. Ik zie vooral Michel Preud’homme als onze grootste uitdager voor de titel. Club Brugge? Die komen pas op de tweede plaats.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties