Fellaini: "Kan ook als centrale verdediger spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Fellaini: "Kan ook als centrale verdediger spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini begint stilaan zijn draai te vinden op Old Trafford. Vandaag trekken de roodhemden richting Sunderland. David Moyes moet dringend beginnen oogsten, maar de Rode Duivel geeft zijn coach een extra optie.

“Ik ben mijn voetbalcarrière als doelman begonnen”, steekt Big Fella van wal in Four-Four-Two. “Mijn vader was namelijk doelman en de keuze was snel gemaakt. Ik amuseerde me wel tussen de palen, maar had na verloop van tijd toch trek in iets anders.”

Momenteel speelt David Moyes – die de Rode Duivel vorig seizoen nog een aanvallende rol gaf – Fellaini uit als verdedigende middenvelder. De speler zelf houdt echter alle opties open. “Ik voel me in mijn sas op die positie, maar kan ook als centrale verdediger mijn mannetje staan. Dat is misschien wel een optie voor de toekomst. Ik ben groot, sterk in de lucht en heb een goede bal in de voeten.”

Tot slot hekelt de krullenbol nog eventjes de Engelse spelleiding. “Sommige tegenstanders proberen me af te stoppen door aan m’n haren te trekken. Ik ben niet van plan om alles af te scheren, maar hoop dat de scheidsrechters er oog voor hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties