Reactie De Bock: "Geeft vertrouwen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
De Bock: "Geeft vertrouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurens De Bock zat bij Club Brugge de laatste maanden niet in zijn beste vorm. Hij leek zonder vertrouwen te spelen en pakte kaart na kaart. Bij de nationale beloften zien we een heel andere Laurens De Bock. Één met de lef en het vertrouwen van bij Lokeren.

Sander De Graeve in Genk

De verdediger, deze keer centraal, was erg teleurgesteld over de nederlaag. "Het is jammer als je zo snel via een stilstaande fase op achterstand komt. Dat verandert natuurlijk meteen het hele spelbeeld. Op die diepe hoekschop reageerden we gewoon niet alert genoeg."

België staat wel nog steeds op kop met een niet onknappe twaalf op vijftien. "We konden ze vanavond helemaal uittellen, maar dat is niet gelukt. We hebben nog wedstrijden waarin we punten kunnen pakken, dat bewezen we al."

Bij de nationale beloften speelt De Bock opvallend rustiger en met meer vertrouwen dan bij Club Brugge. Een verklaring zoekt hij bij zichzelf. "Dat lag aan mezelf. Ik heb geen makkelijke periode achter de rug. Ik kom er nu beter en beter in. Vandaag speel ik ook een goeie match en dat geeft me vertrouwen. We spelen nog steeds tegen de besten in Europa."

Voor de wedstrijd van morgen kon hij niet tijdig aan kaarten geraken. "Het is moeilijker dan vroeger om aan tickets te geraken. Vroeger gooiden ze je er haast mee dood, maar dat is veranderd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties