Wenger: "We hebben de ambitie om voor de titel te gaan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Wenger: "We hebben de ambitie om voor de titel te gaan"
Foto: © SC

Het is wel eens anders geweest de voorbije jaren, maar nu lijkt Arsenal er weer helemaal te staan. The Gunners zijn momenteel leider in de Premier League en Arsène Wenger steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken.

“We hebben de grote ambitie om dit jaar de titel te winnen. We staan op dit moment eerste in een sterke positie. Maar aan het einde van november zullen we pas een eerste evaluatie kunnen maken en zien hoe iedereen er écht voor staat.”

Dat de Franse oefenmeester nu opnieuw aan de leiding staat, gaat hem heus niet veranderen. “Neen, zeker niet. We moeten vasthouden aan onze manier van spelen en onze normen en waarden. We willen onze eigen jonge spelers blijven opleiden. De jeugdopleiding moet het hart van deze club vormen.”

"Spelers als Mesut Özil hoef je niet te scouten, dat is gewoon een kwestie van geld"

Wenger kwam tot slot ook nog even terug op de aankoop van Mesut Özil. “We zullen in de toekomst nog geld uitgeven aan bewezen kwaliteit. Jongens als Özil hoef je niet te scouten, dat is gewoon een kwestie van geld. Ik ben blij dat we bewezen hebben dat we niet bang zijn om geld uit te geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties