Beerschot-Wilrijk reageert op fusiegeruchten

Beerschot-Wilrijk reageert op fusiegeruchten
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Het bestuur van Beerschot-Wilrijk wil de insinuaties voor zijn. Ze werden via enkele journalisten gevraagd naar de geruchten over een fusie en verzonden onderstaand perscommuniqué.

Groot was onze verbazing toen we via de media vernamen dat er fusiegesprekken zouden gevoerd worden met onze club.  Het voltallige bestuur distantieert zich van deze berichtgeving. Wij stellen klaar en duidelijk dat er geen enkel gesprek heeft plaatsgevonden. Met geen enkele partij.  

De laatste maanden hebben zowel spelers als supporters hun uiterste best gedaan om een volwaardige club te zijn.  KFCO Beerschot Wilrijk is een club geworden die ontzettend veel potentie heeft en die daardoor ook onderhevig is aan allerhande opportunisten die hun graantje trachten mee te pikken, of aan bepaalde mensen die dit verhaal zo snel mogelijk willen zien afsterven.

Een veelbeproefde methode daarvoor is om onrust te stoken en vooral tweedracht te zaaien.

Inmiddels is gelukkig gebleken dat de Beerschot Wilrijk-supporter dit soort opportunisten niet meer volgt.  Zij hebben immers samen met de spelers, bestuur en collega-supporters een ambitieus project uitgebouwd. Dit project wil en zal op eigen kracht terugkeren.

Wij vragen dan ook aan alle supporters om een duidelijk signaal te geven dat zij dergelijke insinuaties beu zijn.

Vanuit het bestuur is onze mening vanzelfsprekend " Tene Quod Bene"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties