"Eigenlijk kan ik schoenen aan de haak hangen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
"Eigenlijk kan ik schoenen aan de haak hangen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arjen Robben is het beu dat alles en iedereen van mening is dat een profvoetballer een luilekkerleventje heeft. "Profvoetbal is veel meer dan twee of drie keer per week negentig minuutjes voetballen."

Arjen Robben heeft momenteel veertien jaar profvoetballerij in de benen. Het talent van de flankaanvaller voerde hem langs onder meer Chelsea, Real Madrid en Bayern München. De flankaanvaller blikt in Voetbal International alvast met een tevreden gevoel terug op de voorbije seizoenen.

“Ik heb alles meegemaakt en kan nu al terugblikken op een fantastische carrière. Ik moet zo’n zaken eigenlijk leren koesteren. Eigenlijk zou ik nu de schoenen al aan de haak kunnen hangen.”

Toch benadrukt de 29-jarige Nederlander dat een prof heus niet godganse dagen in de zetel hangt. “Ik leef eigenlijk als een monnik. Profvoetbal is veel meer dan twee of drie keer per week negentig minuutjes voetballen. Bovendien kreeg mijn lichaam de voorbije jaren een pak klappen te verwerken. Ik heb overal wel al iets gebroken of gescheurd. Hoe gezond is dat?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties