Vader Januzaj: "Wil dat Adnan voor Kosovo kiest"

Vader Januzaj: "Wil dat Adnan voor Kosovo kiest"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De reden waarom Adnan Januzaj zo "lang" wacht om een nationaal team te kiezen, zou wel eens kunnen liggen in het feit dat er nog geen Kosovaars nationaal team is. Vader Januzaj geeft namelijk de voorkeur aan dat land voor zijn zoon.

"Ik wil dat Adnan voor Kosovo kiest", aldus vader Januzaj tegen Telegrafi.com. "Maar dat is een moeilijke situatie, want de FIFA heeft ons lang (nog) niet aanvaard. Dat zijn zaken die we later moeten bekijken. Wel wil ik al zeggen dat Servië, Kroatië en Turkije helemaal uitgesloten zijn", aldus vader Januzaj.

Daarmee houdt de vader van de middenvelder van Manchester United de deur wel op een kier voor België en Engeland, die hij niet helemaal afschrijft.

Over Manchester United had de vader ook een mening: "De kans is aanwezig dat hij zal blijven bij Manchester United. We spreken over een contractverlenging. Een lange? Daar wil ik nu nog niet over praten, omdat er niets is getekend."

"Er zijn Europese topclubs die interesse tonen in mijn zoon, maar normaal gezien zal hij bij Manchester United blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties