Van den Brom zoekt naar een 'type Biglia'

Van den Brom zoekt naar een 'type Biglia'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Ook John van den Brom ziet dat er op het middenveld van Anderlecht het één en ander niet klopt. Zo wordt Lucas Biglia meer gemist dan eerst gedacht. Tijdens de winterstop gaat men dan ook op zoek naar een balvaste aanwinst.

De positie op het middenveld is een heikel punt. Normaal gezien werd Luka Milivojevic binnengehaald om op een andere manier te gaan voetballen, maar er is niemand die de bal bij de centrale verdedigers kan gaan ophalen om voor rust te zorgen. "We denken nog heel vaak aan Lucas", geeft ook Van den Brom toe. "Zo een type hebben we niet in de kern en dat missen we. Als je gaat kijken waar je te versterken, kom je automatisch ook op die positie uit."

Een nieuwe middenvelder zou wel Tielemans en Milivojevic kunnen blokkeren. "Dat is een afweging die je ook moet maken, maar we spelen heel wat matchen en we lopen niet over van de middenvelders. Ik heb bij Herman van Holsbeeck ook aangegeven dat als er budgettair ruimte is en we vinden een geschikte kandidaat dat we niet moeten twijfelen. Al lopen de type's als Biglia niet dik bezaaid rond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties