Verbaasde Ancelotti: "Bale heeft helemaal geen rugproblemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Verbaasde Ancelotti: "Bale heeft helemaal geen rugproblemen"
Foto: © SC

Wat is er aan de hand met Gareth Bale? De flankaanvaller van Real Madrid kwam dit seizoen amper in actie. Volgens de ene ligt een hernia aan de basis, maar een andere bron spreekt dan weer van een hamstringblessure. "Er is helemaal niets loos", verrast Carlo Ancelotti dan maar.

Gareth Bale heeft dit seizoen weinig voetbalvelden gezien. Tijdens de voorbereiding dwong hij een transfer af naar Real Madrid, waardoor hij amper trainde met Tottenham Hotspur. Maar De Koninklijke kon nog niet met volle teugen genieten van haar honderd miljoen euro. Bale sukkelt immers van de ene blessure in het andere kwaaltje. Maar volgens Carlo Ancelotti is er helemaal niets aan de hand.

“Ik ben verbaasd over de berichten rond een rugblessure”, aldus de Italiaanse veldheer in de Spaanse media. “Die verhalen zijn volledig uit de lucht gegrepen. Die hamstringblessure is dan weer verleden tijd. Bale is fit en zal morgen op het veld staan.”

“Het is simpelweg onmogelijk dat Bale met een hernia kampt”, klinkt Ancelotti overtuigend. “Hoe verklaar je dan het aantal wedstrijden dat hij vorig seizoen afhaspelde? Het is nu vooral belangrijk dat Gareth opnieuw op het veld staat en deel uitmaakt van het team. De prestaties volgen dan wel vanzelf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties